KOM OOK

BEACHSPORTEN IN DIDAM

ONTDEK BEACHHAL DIDAM

In Beachhal Didam is veel te doen. We hebben een vast aanbod van vijf beachsporten waar je uit kunt kiezen. Je hebt gegarandeerd een topdag!

Maar je kunt ook je fantasie de vrije loop laten. Misschien wil je een eigen toernooi houden, een clubactiviteit, schoolsportdag of doe-dag? Ook voor bedrijfssporten of een persoonlijke uitdaging kun je bij ons terecht. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

MAAK KENNIS MET ONS

AANBOD AAN BEACHSPORTEN

Sport

Beachvolleybal

Smashen, blokkeren, spannende rally’s. Beachvolleybal is een veelzijdige sport waarin je snel moet reageren op veranderende spelsituaties. Het zand maakt het zwaar, maar je hoeft geen olympiër te zijn om er veel lol aan te beleven. 

Sport

Beachtennis

Bij beachtennis denk je misschien aan een balletje slaan met twee houten plankjes. Indoor is het een supersnelle sport. De sport is nog relatief jong maar is wereldwijd populair. Net als bij gewoon tennis kun je singelen en dubbelen. En, o ja, volgens de officiële spelregels mag de bal niet stuiteren.

Sport

Beachvoetbal

Strandvoetbal is spectaculair om te zien en vooral ook om te doen. Zand leent zich natuurlijk uitstekend voor omhalen van spelers en zweefduiken van keepers. Spelers vinden het vaak leuk om de trukendoos open te doen. Fun staat voorop, maar beachsoccer is ook serieuze sport: er is elk jaar een wereldkampioenschap. 

Sport

Voetvolleybal

De naam zegt het eigenlijk al: deze sport combineert elementen van volleybal en voetbal. Je speelt in feite beachvolleybal, maar dan zonder je handen te gebruiken. In plaats van een volleybal gebruik je een voetbal. Simpel toch?

Sport

Beachhandbal

Handballen op zand lijkt veel op handballen in de zaal maar is een stuk uitdagender. Omdat de bal minder goed stuitert, wordt er weinig gedribbeld. Maar je mag nog steeds niet lopen met de bal. Lukt het jou om supersnel over te spelen? 

STAAT JOUW FAVORIETE

BEACHSPORT ER NIET TUSSEN?

Wij zoeken graag met jou naar een oplossing!

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

ALLE ACTIVITEITEN

OP EEN RIJ

Activiteit

Evenementen

Er zijn regelmatig activiteiten in onze hal die de moeite waard zijn om te bezoeken. Organiseer je zelf een evenement? Neem dan gerust contact met ons op.

Activiteit

Kinderfeest

Lekker een balletje trappen en spelletjes spelen in een grote zandbak, wie wil dat nu niet? Met wat te drinken en een frietje erbij is succes verzekerd!

Activiteit

Familietoernooi

Ook volwassenen zijn natuurlijk welkom om bij ons een feestje te vieren, of voor andere activiteiten zoals een familietoernooi. Leer elkaar beter kennen in de ontspannen sfeer van zon, zee en strand.

DIRECT RESERVEREN?

Wij vinden het hartstikke leuk als je naar Didam komt! Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer tijdig, dan vis je niet achter het net. Ben je verhinderd, laat dit dan snel weten zodat anderen onze hal kunnen gebruiken. Als je 48 uur voor aanvang annuleert, brengen we geen kosten in rekening. Je kunt ook een ‘last minute’ boeken, tot vier uur van tevoren.

Copyright © 2022 Beachhal Didam

Socials

Made with 🐘 by IKUU