BEACHTENNIS-TRAINING

Iedere maandagavond vanaf 4 april 2022

Opgeven via onderstaand contactformulier

BEACHTENNIS-TRAINING

Bij beachtennis denk je misschien aan een balletje slaan met twee houten plankjes. Indoor is het een supersnelle sport. De sport is nog relatief jong maar is wereldwijd populair. Net als bij gewoon tennis kun je singelen en dubbelen. En, o ja, volgens de officiële spelregels mag de bal niet stuiteren. Wil je het een keer proberen? Iedere maandagavond is er een training.

BEACHTENNIS-TRAINING

Op de beachvelden van Beachhal Didam kan de snelle racketsport beachtennis worden gespeeld. Bij deze sport gaat het om snelle reacties en balcontrole. Erg leuk voor zowel beginnende als gevorderde sporters die graag met hun voeten in het zand staan.

Iedere maandagavond organiseren we in Beachhal Didam een beachtennis-training. Deze training duurt 1,5 uur, waarin verschillende aspecten van de sport aan bod komen.

Heb je interesse in beachtennis? Vul dan het formulier in de rechter kolom in, dan bekijken we samen wat voor jou de mogelijkheden zijn. Geen eigen racket? Geen probleem, dan leen je gewoon een racket van ons tijdens de les.

DIRECT RESERVEREN

EEN GROOT AANBOD AAN BEACHSPORTEN

In Beachhal Didam is veel te doen. We hebben een vast aanbod van vijf beachsporten waar je uit kunt kiezen. Je hebt gegarandeerd een topdag!

Copyright © 2022 Beachhal Didam

Socials

Made with 🐘 by IKUU