BEACHVOLLEYBAL

TOERNOOI

Binnenkort

Opgeven via onderstaand contactformulier

BEACHVOLLEYBAL-TOERNOOI

Smashen, blokkeren, spannende rally’s. Beachvolleybal is een veelzijdige sport waarin je snel moet reageren op veranderende spelsituaties. Het zand maakt het zwaar, maar je hoeft geen olympiër te zijn om er veel lol aan te beleven. Doe je binnenkort mee?

BEACHVOLLEYBAL TOERNOOI

Binnenkort organiseren wij in de Beachhal Didam een beachvolleybal-toernooi. Opgeven kan via het formulier in de rechter kolom. Geef van beide deelnemers de naam, het e-mailadres en telefoonnummer op. Tevens horen we graag of je een heren-, dames- of gemengd team bent.

We spelen om twee gewonnen sets en niet op tijd. Het inschrijfgeld bedraagt €10,00 per persoon, te betalen in de beachhal.


BEACHVOLLEYBAL-SPELREGELS

Beachvolleybal is een spel dat wordt gespeeld door twee teams van twee spelers of speelsters op een zandveld gescheiden door een net. Het doel is om de bal tegen de grond aan de andere kant van het net te spelen. Een team mag drie keer de bal raken, waarbij blokken wordt meegeteld. De bal wordt in het spel gebracht door middel van een service naar de tegenstander. De rally gaat door totdat de bal op de grond ligt, de bal 'uit' gaat of de tegenstander niet in staat is om de bal terug te spelen. Een team krijgt een punt als het de rally wint. Het winnende team moet serveren. Als het andere team moet serveren, moet ook van serveerder worden gewisseld. De spelregels zijn niet al te ingewikkeld en makkelijk te leren om snel en leuk beachvolley te leren spelen.

DIRECT RESERVERENEEN GROOT AANBOD AAN BEACHSPORTEN

In Beachhal Didam is veel te doen. We hebben een vast aanbod van vijf beachsporten waar je uit kunt kiezen. Je hebt gegarandeerd een topdag!

Copyright © 2022 Beachhal Didam

Socials

Made with 🐘 by IKUU