AANKOMENDE

EVENEMENTEN

BEKIJK HIER WAT JE KUNT VERWACHTEN

In dé Beachhal van Didam is altijd iets te beleven. Benieuwd wat er allemaal aankomt? Bekijk dan hier ons complete aanbod.

Houd je zelf een (zakelijk) evenement? Beachhal Didam is een goed bereikbare locatie in de Liemers tussen Arnhem en Doetinchem, met voldoende gratis parkeergelegenheid. Een prima plek om eens in een andere, sportieve sfeer het team te versterken of om nieuwe contacten op te doen. Natuurgebied Montferland ligt vlakbij en in de omgeving zijn tal van accommodaties om te overnachten. Je vindt er ook toeristische trekpleisters als kasteel Bergh en pretpark Het Land van Jan Klaassen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en maak jouw evenement onvergetelijk!

AANKOMENDE EVENEMENTEN

0 events
😰

No matches :(

DIRECT RESERVEREN?

Wij vinden het hartstikke leuk als je naar Didam komt! Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer tijdig, dan vis je niet achter het net. Ben je verhinderd, laat dit dan snel weten zodat anderen onze hal kunnen gebruiken. Als je 48 uur voor aanvang annuleert, brengen we geen kosten in rekening. Je kunt ook een ‘last minute’ boeken, tot vier uur van tevoren.

Copyright © 2022 Beachhal Didam

Socials

Made with 🐘 by IKUU